Taula Rodona “De la terra a la taula, l’alimentació de proximitat i els nous paradigmes de relació entre producció i consum”

Taula rodona

De la terra a la taula,

l’alimentació de proximitat i els nous paradigmes de relació entre producció i consum


Santes Creus. Dissabte 6 de desembre, 18h – Palau de l’Abad

Taula:

Moisès Virgili: celler-agrobotiga 9+ (La Nou de Gaià)

Joan Cartanyà: Aromis (Montblanc)

Bernadette Farriol: MM-iK (la xarxa)

Jorgina Florejachs: cooperativa de consum La Senalla (Baix Gaià)

Miquel Àngel del Castillo: Les Clandestines (Montferri)

Objectius:

Trobar en diferents sectors, àmbits, i accions de persones que implicades en la cadena de comercialització de productes agrícoles, unes bases per iniciar una xarxa de impuls al Gaià.

Mostrar experiències encarades a apropar els consumidors i els productors.

Determinar les principals problemàtiques que dificulten els canals curts (en nombre d’intermediaris i en distància).

Elaborar propostes per a millorar la col·laboració i cooperació dels agents implicats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.